Retrouvez ici toutes les informations utiles pour offrir un cadeau sur une liste de naissance, anniversaire, baptême, Saint-Nicolas, Noël, ...

ou Cliquez ici pour voir les listes.

 

 

 

En tant que donateur de faire un don:

 

Faites une recherche de liste via le nom et/ou prénom de l'enfant ou de l'un des parents.

 Vous ne connaissez pas le nom de la liste? Pas de soucis, entrez le symbole "%" dans la recherche de nom et la liste complète apparaîtra.

 recherche par nom

Sélectionnez la liste désirée et ajoutez le (s) article (s) dans votre panier. Lorsque vous avez terminé votre choix, allez dans votre panier et cliquez sur "Commander".


Vous désirez laisser un message, c'est ici que vous pouvez le faire.

message

Créez votre compte ou indiquez vos données dans "Commande instantanée".

Remarque, même si vous désirez que l'article soit livré directement aux parents, vous devez donner votre adresse.

Le choix sera fait à l'étape suivante.

identification

Dan komt u op de pagina "Afleveradres" zult u merken dat uw adres wordt standaard opgegeven in het afleveradres. Als u het item rechtstreeks aan de ouders worden bezorgd, dan hoeft u alleen maar naar selecteer ze pakken "Kies een verzendadres"
 afleveradres

adresse livraison

Hier krijg je de fase van "delivery", als je een mail met je te bieden hetzelfde artikel, klik op de send-modus van uw keuze - Bpost (of ECOterre als je het plukken store). Als u wilt dat we ons artikel van de hand aan de ouders (ze zullen kijken in de winkel, of we sturen ze door groepering met andere giften van hun lijsten), selecteer dan de "Purchase gemaakt op gift lijst ON ECOterre. Kadolog de lijsten, mesenvies ... kan niet deze transmissie modus te krijgen. Het item zal worden teruggegeven aan de ouders of in de winkel of multicast levering. " .
Aandacht ouders zoals vermeld in de winkel en / of VOOR- EN GEBRUIK VAN DE LIJST, indien zij dit wensen om geschenken naar huis te sturen, dit is heel goed mogelijk. Echter, zullen we alleen maar verzenden gratis over een totaal andere aankopen, de lijst van de 75 € en op verzoek.

Daar kunt u ook vragen inpakken uw giften.

Om de volgende stap te zetten, selecteert u de "Algemene Voorwaarden na het lezen van"

 envoi cadeau

Het verzenden van gift

Tot slot, selecteer uw betaalmethode en bevestig uw bestelling.
 

Hier is uw gift is nu voorbehouden. Het zal zo spoedig mogelijk aan de begunstigden worden gepresenteerd.

Dank u voor hen.

 

Indien nodig, neem dan contact met ons op via telefoon van maandag tot zaterdag 13:30-17:30 of 24 / 24u info@ecoterre.be.

contacter ecoterre