Send us a message

Marques

Manufacturer

Price

0 € - 15 €

Fabrikanten

Nieuwe producten

Culotte T.MAC - Jaune Pastis - Hamac

  25,00 € tax incl.

  1 Item

  En stock

  New product

  Warning: Last items in stock!

  By buying this product you can collect up to 0,50 € with our loyalty program. Your cart will total 0,50 € that can be converted into a voucher.


  +

  Add to my wishlist

  More info

  Het principe van de luier T.MAC helpt als volgt uit te rusten: 1 panty voor 2 of 3 gescheiden T.MAC gondels. Let op, T.MAC gondels zijn niet inbegrepen, ze worden apart verkocht.

  De T.MAC laag biedt meer service: "scheiden van de vuile schone in een enkele stap," vanwege de T.MAC gondel (waterdichte tas) te scheiden: het platform is gemakkelijk te verwijderen dankzij de kleine bars die dia in groene lussen van de broek.
  Bij elke uitwisseling, vervangt alleen de bevuilde T.MAC en onmiddellijk opnieuw de broek. een laag maar alleen de T.MAC gondel niet wassen.

  De T.MAC principe maakt het mogelijk als volgt uit te rusten: 1 panty voor 2 of 3 T.MAC gondels. Zoals Hangmat laag "classic", is de T.MAC laag gebruikt met een wasbare absorberen of een wegwerp absorberend.
  Op het einde, nog meer dan bij het conventionele systeem Hangmat redden, laat staan ​​wassen.

  LET OP! Afneembare T.MAC platforms zijn niet inbegrepen.
  Ze worden apart verkocht en zijn hier beschikbaar: 2 scheiden T.MAC.
   
  GEBRUIK LET OP: Om een ​​T.MAC gondel van een laag is het belangrijk te verwijderen niet te schot te krijgen of je kan beschadigen. Je gewoon til T.MAC bar zijn weg, de ene kant dan de andere. Wij adviseren u ook uw T.MAC in een waszak te zetten als u het apparaat plaatst

  Franse productie TMAC laag

  Made in France - Textiles Certified Oeko-Tex 100 klasse I

  Hier is een grafiek waarmee u de meest geschikte formaat voor uw kind te kiezen.

    

  microfiber slipje Meryl®, die het transport van lichaamsvocht bevordert, verhoogt de droogsnelheid en voorkomt het afkoelen van de huid.

  In de wasmachine op 40 °. Droger verboden omdat versnelt slijtage textiel. Strijken verboden.

  Tip! De Velcro krassen trekken in zichzelf tijdens het wassen om schade aan de rest van de was te voorkomen.

  Gebruik geen producten die alcohol, oplosmiddelen, ontsmettingsmiddel, bleekmiddel of schurende producten (zoals bleekwater of chloor) te gebruiken; zij schade aan de boot en kan het doorlaatbaar te maken.

  Verbieden bijzondere detergens bevattende bleekmiddelen, optische bleekmiddelen, polycarboxylaten, en meer dan 5% parfum.

  Recensies

  30 other products in the same category: